Post by viotiamidcentho on Feb 9, 2022 0:03:02 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több pénzt csal ki ▞▞▞
▞▞▞ Lords Mobile: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Sok az analfabéta. Vicces jàték. Szokás szerint nem magyarul. Olyan, mintha nem is uniósok lennénk. Bunkó akad bőven.Pênz költögetők is.Az utolsó friisiítés óta sokkal kevesebb a dropp. Viszont sok a bug. Illetve a 400 M mayes Kínai. Ettől eltekintve jó játék. 151-es vilàgban vàrjuk a HTA és H klànba a jàtszani vàgyókat.....Jó,és vidàm csapatba...
Nagyszerű játék, de nagyon összetett lett, és sok új dolog van, aminek nem gyakorlati haszna van a játékban, azon kívül, hogy próbáld meg újnak és frissnek tartani.
Jó játék csak kicsit unalmas.kelle bele valami érdekessebbet.
Még nem tudom most kezdem De jónak Tűniiiiik
Egyfolytában frissíteni kell rossz
szar
A játék szórakoztató, és rengeteg fantasztikus emberrel találkoztam, de olyan nehéz bármit is csinálni pénzköltés nélkül, mivel az egyetlen erős f2p játékosok szupercéhekben vannak olyanokkal, akik ezreket költöttek azért, hogy ott legyenek, ahol vannak, és senki sem támadja meg az f2p játékosokat. mert félnek a többiektől, akik visszatámadhatják őket, bárcsak ne lenne ilyen p2p játék
ez szart ér mert nem az a játék ami a reklámban volt!
704M el hagytam ott 3 év után. ezek az ujítások na meg az ùj anime style nekem nem jön be. (már a tycon is egy lehúzós faxság)
Napok óta nem tudok belépni a fiókomba. Úgy működik, mint a betöltés, de aztán nem csinál semmit. Eltávolították, majd megpróbálták újratelepíteni, és most még ezt sem teszik meg.
Tower Defense játékos vagyok? Egészen addig, amíg fel nem fedeztem ezt a kiváló minőségű játékot, egy lenyűgöző akciódús játékot, és a nagyszerű grafikájával, rendkívül varázslatos birodalmakkal, mindenféle egzotikus lénnyel, rengeteg tennivalóval anélkül, hogy zavarba ejtő és soha nem lesz unalmas. Egy tisztességes játék végtelen bevételi lehetőségekkel a saját $-utad több ezer négyzetmérföldnyi, végtelen, erőforrásokkal megrakott földön. Támadj meg egy ellenséget, vagy védd meg királyságodat céh nélkül vagy anélkül, a döntésed, minden látványos.
Miért nem tudom letölteni a táblagépemre? Mi az a 492-es hiba? Ha linkelem a fb-omat, miért nem kaptam meg a jutalmat egy másik játékban?
Nagyon jó ez a játék!😀❤
Ez egy jó játék, de sok probléma van. Előnyök: Ingyenesen játszható ezzel a játékkal, nagyszerű minijátékokkal rendelkezik a játékon belül, és lehetővé teszi az emberekkel való interakciót. Hátrányok: Szörnyű nappali/éjszakai ciklusa van, és van egy vélemény, hogy ki kell kapcsolni, de most a játékban a küldetés a napszaktól függ, hogy az erős játékosokat felkarolják egy olyan rendszer használatára, amelyet nem szeretnek, a p2p szinte mindig megvernek téged, bot fiókok, hackerek, akik ledobhatják a pajzsaidat, nehéz szörnyvadász F2P és még sok más.
Amikor jobb a reklám. Mint a játék. 😶😥😣 Persze a lehuzás és a reklám rengeteg itt is jelen van, bruhhh
Szép játék, de kérjük, dolgozzon a frissítési problémán. Nem tudom frissíteni az LM alkalmazást a késői frissítés miatt. Minden alkalommal, amikor 6–8 óra elteltével frissítem az alkalmazásomat. Kösz
Csak egy szponzor miatt töltöttem le
Jó időpocsékolás. Eltölthet egy órát, és nem veszi észre. Vidám papír kőolló.
Lords Mobile: Tower Defense ስልት xgw
A Lord's Mobile az unalmas digitális megfelelője. A legjobb esetben ez egy bully szimulátor. Legrosszabb esetben mérgező. Ez p2p, de miért? Rúzst kensz egy disznóra – A végén még mindig van egy malacod. A p2p-hez szükséges összeg túlságosan higgadt – Képzeld el, hogy valaki 10 000 dollárért kínál egy szőlőt, mintha az még megkísértene. Meg kellett írnom ezt a véleményt, mert egyszerűen nem értem a fellebbezést. Kulturális dolognak kell lennie.
Nemtudom⚠️
ingyenes
A játék nagyszerű, igen, ha a legjobb kutya akarsz lenni, pénzt kell költened, de ha okos vagy és megtanulsz játszani, csapdává válhatsz, és még ha fizetsz is a játékért, lekötöm a vezetést. játszani és amit tudsz
Big Bang Evolution არკადული cag
Kivàlo stratégiai jàték
Már alig több mint egy éve játszom. Eleinte szórakoztató, de néhány hét múlva, ha nem költesz pénzt, napokat kell várnod a kutatásra és az épületekre. Aztán előfordulhat, hogy a milliárd játékosok összezúznak téged, így offline állapotban is pajzsot kell tenned. Egy 24 órás pajzs 1000 drágakőbe kerül. Kilépek, túl drága, és a robotok tönkretették a játékot. A pajzsod leesik és a botok azonnal felveszik, és mindent elveszítesz. T3 csapatok a szentélyben, a T4-eim örökre meghaltak. A játék hamarosan véget ér
A 20. szint után az építkezés és a képzés lassú és unalmas
Most elromlott a játék? Nem tudok bejelentkezni. Néhány óra múlva javítva
Azta
Egy jó játék
Nem lehet belépni frissítések után pár óráig
A játékfejlesztők nem törődnek a játékosokkal. Több játékos, akinek rengeteg pénz volt a számláján, mindent elveszített a játékhálózattal kapcsolatos problémák miatt, és nem hajlandók segíteni a számlák helyreállításában. Teljesen őrült, és egyszerűen, néhány gombnyomással javítható. IGG KIJAVÍTJA A HIBÁT!!!
Iratkozzatok fel rám youtubenn Atesz Atesz a nevem
Részletesen a stratégiában. Időt és összpontosítást igényel
Lords Mobile: Tower Defense Strateginiai wqss
A játék tetszik a probléma csak hogy szinte minden nyelven elérhető csak magyarul nem. Kérjük, fordítsa le a magyar nyelvet.
Lords Mobile: Tower Defense Strategi qyv
Pénz nyelő
Mindenki a mai ubdate-ről beszél, hogy megnehezíted ezt a rácsos játékot az ingyenes játékosok számára. És vannak, akik azt mondják, hogy lehetetlen játszani anélkül, hogy ne költsünk több száz vagy több ezer dollárt, csak azért, hogy lehetőségünk legyen olyanok lenni, mint mások.