Post by viotiamidcentho on Feb 8, 2022 23:59:50 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на повече токени ▞▞▞
▞▞▞ Dead Ahead: Zombie Warfare 2022 version ▞▞▞
Причината, поради която давам 2 звезди на това, е поради факта, че това е предимно игра за един играч, но се нуждае от интернет, за да играе. Например, как има смисъл?? Добра игра иначе. Взе ми кука, въже и мивка. Просто... наистина е разочароващо как игрите за един играч се нуждаят от интернет, за да играят.
о, вижте, още една стръв за печалба 2. дори не се притеснявай. paywall ви удря, преди дори да успеете да се вълнувате от нови единици - предметите не могат да се фармят, единиците са гадни, без значение колко ги надграждате, има тази ФРАКЦИЯ от секунда закъснение всеки път, когато отида да пусна барел - и тогава играта спира не го правете - поради забавяне - и аз пропускам удара си и това ЕДНО зомби преминава и унищожава автобуса. ниво трудност няма мащабиране - стигате до трети етап и веднага е НЕВЪЗМОЖНО. деинсталиран.
Rise of the Kings Estratégia rfqs
Dead Ahead: Zombie Warfare אסטרטגיה cmas
Добра игра, много забавна, хубава графика. Въпреки това, газът, необходим за игра, отнема твърде много време, за да се генерира. Искам да играя един час, а не 10 минути, след което трябва да изчакам 3 часа, за да се запълни енергията. Може би направете опция да вземете маслена помпа, така че газта да се пълни по-бързо или да е неограничен? Също така, количеството монети, възнаградени за завършване на мисии, е много малко, което почти превръща видеорекламите в необходимост, ако не искате да прекарвате часове и часове игра, за да стигнете до някъде.
Едно удряне в автобуса и 3-те звезди ги няма. Зомбитата игнорират вашите войски и на по-късни места ордата от зомбита е просто твърде мощна. Също така разходите са безумни след самата глава 2. Въпреки това харесвам как като цяло това е нещо, което ме държи залепен дори повече от FPS игрите. Страхотна концепция и страхотна работа, положена от дизайнерския и арт екип. Атмосферата е перфектна с музиката. P.S. Поправете яйцето зомби. Без меле удар отнема 0 щети и това е разочароващо+нечестно.
Jj
Готино и всичко друго, освен като изравняването и получаването на пари отнема малко време. Но това е наистина добра игра
Това е наистина забавна игра с доста начини за подход. Играх свободно доста време и с добро планиране беше доста конкурентен. За да напредна наистина, трябва да подкрепя разработчиците, похарчих няколко долара за забавление в сделки за игри. Много забавно, с основната кампания, PVP лига и ротационен PVE класиран турнир.
Страхотна игра, просто ТОЛКОВА ГЛАДЕН ЗА ПАРИ. Добавяне на газ, намаляване на времето за единици. Вече имате клиента. Искате тази игра да продължи като просто грабване на пари? Имаш нещо, което всъщност е доста специално. Ще имате повече клиенти, ако беше игра и дарение. Ето защо никога няма да се откроите.
Арт стил - 10/10 Игра - 8/10 Играта е трудна, но супер забавна за игра. Аз лично харесвам тази игра не заради геймплея, а заради стила на изкуството. Разработчиците свършиха наистина добра работа с пикселното изкуство и анимацията и това е основната причина да продължа да играя тази игра. Просто съм развълнуван да видя новите скинове и единици, които се добавят към играта. Продължавайте с добрата работа Разработчици. Надяваме се и вие да започнете да добавяте нови нива.
Тази игра е абсолютен боклук, искам да кажа, че играта изглежда добре, но има зловещо под корема. Като на първо място мелене на монети, не мога да разбера как мислят, използвайки микротранзакциите и рекламите, ме кара да се наслаждавам на играта, сякаш не получаваме нищо за преиграване на нива и в крайна сметка получаването на монети е невъзможно в момента, в който нивата изтичат и не можете да победите нито едно от тях не мога да се насладя как виждаме в pvp, където хората в моята лига са 15 ранга над мен bcs те бият арената като 15 пъти, така че е небалансирана и т.н.
Обичам да играя тази игра Радвам се, че поддържаш играта!
Всичко, което получавам, е заглавният екран... Зарежда се... завинаги.
Dead Ahead: Zombie Warfare Stratégiai játékok wdyk
Като цяло много харесвам тази игра. Механиката е сравнително основна и всяка мисия е повече или по-малко изплакване/повторение, с няколко добавени заместващи символа. Най-голямата ми забележка е наистина с прогресията. Получавате достъп до нови единици всеки път, когато ниво нагоре, минус тези, заключени зад платена стена. Но цената за единиците, съчетана с разходите за инвестиране в тях, наистина затруднява да се занимавате с повечето от тях. Темпът, с който получавате пари, също не е много бърз. Но като цяло това е забавна, макар и повтаряща се игра.
10/10 ign ще убие зомбита отново
Харесвам играта, но бих искал ниво с повече човешки врагове, така че бронеустойчивите единици да имат време да блеснат, а единиците с кожа имат скинове, когато ви станат зомбита, а на повече е кожата за бойния бой, който е милицията IF it нещо, което бих харесал. Не е нужно да го правите, но всичко, което казвам, е да помислите за това, благодаря ви и приятен ден.
Добра игра
Прилична игра, скрита зад платена стена. Прецакай разработчика за увековечаване на модел с финансова злоупотреба.
Хубава игра. 🤘👍👍
Играх тази игра на стария си телефон около 2019 г. Взех нов телефон и го изтеглих отново. Не харесвате някои от промените и как да отключите определени герои. Но играта все още е забавна. Бих го препоръчал. Убивайте зомбита, изследвайте и оцелявайте.
страхотна игра в началото, имаше добра комбинация от трудност на нивата. увеличих всички звезди до местоположение 7. Има няколко мисии в локация 7, които са по дяволите почти невъзможни и прекарах цяла вечност, опитвайки се да ги победя поради безумния брой натрупвания от надвластни зомбита, които постоянно идват и моментално убиват вашите момчета . Локация 8 изглежда, че ще бъдат същите типове мисии. (В момента моят автобус е lvl 10 и повечето от войските ми са на максимум 10).
Супер😘😘🎂👏👏👍
Зомбитата, които тичат покрай вашата линия направо към автобуса, са нисък удар. Случва се твърде често и донякъде отнема точката от играта.
Играта е забавна, но в рамките на един ден разбирате, че безплатният модел няма да направи прогресирането по-лесно. Малката партида герои, която съм виждал, се добавя (чрез кутии за партиди), докато ниво нагоре, и малка сума, налична за закупуване във валута на играта. Отново играта е истинска и не е много забавна, когато натиснете ограничението за безплатна игра само за около 10 влизания и играете няколко минути наведнъж. Стратегията е малко проста, но отново враговете стават глупави, силни в началото, за да ви накарат да плащате пари.
Dead Ahead: Zombie Warfare Стратегии qbwg
Случайно открих друг проблем, така че играя играта няколко секунди Само за да взема кутията, след което излизам от играта, като използвам бутона за скорошни приложения на моето устройство и изтривам приложенията, след следващите часове я играя отново данните за играта не се спасявам. след няколко теста осъзнавам нещо, че данните за играта се запазват само ако изляза от играта, като използвам бутона Назад на моето устройство и щракна върху бутона "сигурни ли сте, че ще напуснете играта (ДА) (НЕ)". Надявам се да се поправи грешка. Ще го прегледам отново, ако има някаква друга грешка
Dead Ahead: Zombie Warfare Stratégiai játékok wdyk
От самото начало съм фен на това и уверено казвам, че това е една от най-добрите мобилни игри, но има някои дребни проблеми. Печеленето на нови герои чрез монети е вярно, а получаването на пари в играта за закупуване на пакети герои е рядкост. Независимо от това, тази игра е невероятна и общността е много креативна.
Наистина ми харесва тази игра поради разнообразието от различни врагове и единици, но заредените зомбита са толкова оперативни, че ме спира да дам пет
Доста забавна игра обича всички различни герои, определено може да се дължи с по-малко в лицето ви грабване на пари. Но определено си струва да играете играта, която е наистина забавна!
Не, писна ми от зомбитата, които бягат към моите разположени единици, които са точно пред автобуса и автобусът е насочен от тях, вместо от единицата, която ги удря по главата. Енергийната система е разтърсена и никога не получавате достатъчно монети за изпълнение на мисиите (не, няма да гледам рекламите ви за боклук само за да получа 50 допълнителни, няма да получите пари от моя джоб или чрез време за гледане за този боклук с малко усилия ). Деинсталиран.
Доста добра игра и забавна за игра, но малко бавно за получаване на валута в играта, без да гледате добавяне, но те не са задължителни или толкова дълги и е доста пристрастяващо
Добре е
Хубаво.
Въпреки че играта изглежда добре и е забавна за игра, съдържанието, като единици за игра, определено е твърде скъпо както за отключване, така и за надграждане. Това означава, че или трябва да смилате, или да платите малко пари, което премахва забавлението. Друг малък проблем е как някои вражески единици са склонни да игнорират вашите единици и директно да атакуват автобуса, който трябва да защитавате, това е доста досадно, тъй като автобусът изобщо не може да понесе щети, за да получи 3 звезди на ниво.
Много много карани пари може да е по-добре
Забавно забавление! Работи страхотно на redmi8a
Вие не получавате много пари в тази игра, отнема 3 години, за да получите кулата, без да купувате пари. Не харесвам етап 7-8, много е труден, защото имам лоши единици и vood bus, но едно удряне в автобуса причинява 300 щети
добре е
Първоначално беше забавно, но автобусът е с твърде ниско здраве, единиците струват твърде много за хвърляне, надграждането е твърде скъпо, а събирането на злато е извън нормалното смилане. Избягвайте тази игра, освен ако не искате да отделите малко пари за нея. Щеше да е игра номер едно за мен, ако можеха да решат някои от проблемите. Освен същата типична оценка на играта 5 звезди, преди да започнат да ви прецакват
Добра игра.
Геймплеят е наистина забавен и добър. Единственият недостатък е, че 1 гориво се зарежда за 10 минути и имате нужда от 2, за да играете ниво, така че...
Това е добра игра, но няма добър урок и става глупаво трудно, има много неща, които не се обясняват
Dead Ahead: Zombie Warfare אסטרטגיה mrw
Проблем с връзката - не знам защо тази игра се нуждае от интернет връзка, за да се играе. но тъй като мрежата наистина е необходима, връзката със сървъра винаги се прекъсва след няколко стартирания. също така текстът е наистина малък. това трябва ли да се играе на телевизор или компютър? наистина бих могъл да имам по-висока оценка, но очите и търпението ми пресъхват. но стилът на игра предполагам, че ще предизвика пристрастяване
Това е страхотна игра. Но би било по-добре, ако имаше поне малко контрол над вашите единици.
Тази игра имаше много обещания, потенциално забавен геймплей, но да имаш зомбита винаги по-мощни от теб, наистина остарява. Има една карта с може би 2 лесни/нормални трудности, а останалото е режим КОШМАР. Една зона на битка непрекъснато ви бомбардира с онези измислици на Вещицата от Left 4 Dead, които могат да пробият повечето от вашите момчета, дори не можете да ги спрете с бъчвите, а самотен може да просече автобуса ви за 5 секунди, докато вашият нов хайвер трябва да отнеме секунда, преди да атакувате.
Това е много груба игра и смилането е твърде бавно за играчи, които не искат да плащат. Платих за Остин, когато беше освободен и тогава си струваше, защото той ми спечели достатъчно пари, за да напредвам с нормална скорост. Разбирам, че разработчиците трябва да спечелят малко пари, но това е твърде много за мен. Сега Остин също е раздразнен и напредъкът е твърде бавен. Не мисля, че ще играя повече заради този nerf, за който платих истински пари...
Тази 8-битова игра е класическа игра срещу мъртви, това устройство (и кожите му) са страхотни
Добре, приключих с редактирането на това толкова много, така че ето моят окончателен отговор. Играта е наистина добра и е толкова различна от другите игри, което я прави уникална и това ми харесва. Но спечелването е малко заплащане, тъй като е трудно да се мели за злато и пари. Но освен това е страхотна игра.
Dead Ahead: Zombie Warfare Стратегии qbwg
Много готина игра обаче кучетата ме стреснаха малко.
Твърде много реклами и никога достатъчно злато. Напълно съсипва забавлението.
Много добра игра, която играх от началото на стартирането и видях всичко. Единственият ми проблем с играта е изключително ниското падане на пари от кутиите, докато билетите имат много по-висок шанс за падане.... Мога да отворя 6 сандъка един до друг и само един от тях ще има шанс да пусне 1 към 2 долара, докато 4 от 5-те пускани купища билети, моля, коригирайте процента на падане на пари или направете така, че да получавате значително повече пари от кутии