Post by viotiamidcentho on Feb 8, 2022 23:50:22 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Tobu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Tobu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד אסימונים רבים ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Tobu 2022 version ▞▞▞
עדיין יש באג כאשר אני נוחת על החלק שבו אין לו ספייק או ראיתי שאני מת
Cooking Mama: Let's cook! Pendidikan dxdq
משחק די מגניב וכאלה אבל שברתי כמה אצבעות שהשתוללו עליו😃
מה קרה לכל הנתונים שלי כל הכסף שהוצאתי על המשחק נעלם! אל תבזבז כסף על המשחק הזה!! הם איפסו נתונים ואז הכל נעלם
בסדר
בסך הכל בסדר. אבל, איפה לעזאזל כפתור ההשהיה? אני לא יכול להשהות את המשחק, אז אני משחק עד שאני מת, או מת כי אני צריך להרים שיחת טלפון. קדימה, הוסף כפתור השהייה
זה ממשיך לקרוס בזמן פתיחת המשחק ב-galaxy s20 שלי+ (הוא מריץ את הבטא של one ui 3.0 אם זה משנה)
גורם לך לרצות לשבור את הטלפון שלך אם אתה זקן וזבל... כן אני.
מודעות מודעות מודעות... אתה לא צריך כל כך הרבה הכנסות ממודעות
Ninja Tobu - אפליקציות ב-Google Play
מטבעות הם סופר נדירים אז אל תצפו לקבל רק תחפושת אחת לפני המשעמם...
מממ
המשחק שלא יודע מה הוא רוצה להיות
המשחק הזה מזכיר לי את ההתקפה על טיטאן
המשחק הזה לא ניתן לשחק עד שהם מתקנים פינות
כן אפילו אלברט איינשטיין יחליט לשים את כפתור ההשהיה בצד ימין למטה של המסך. מפתחים גאונים.
טוב למשחק מהיר, משחק די משעמם בשלב מסוים אבל זה מעניק לך לפחות כמה שעות לפני הנקודה הזו. לפעמים קל, לפעמים קשה... בכמה מילים, שווה את ההזדמנות.
משחק מהנה, למרות שהוא חוזר על עצמו, הוא די ממכר. אבל כרגע, אני נאבק עם משימה רמה 12, אני חושב שהיא תקלה. זה לא רושם את ההרג שלי אז אני לא יכול להתקדם לשלב הבא.
Nvm ניצחתי את זה. (הפניה לסקירה קודמת)
אני אוהב את המשחק הזה אני אוהב את כל מה שעשית וכן. אני אוהב את התחת שלך כל כך כיף לגעת בו נכון?
פיגור כמו fk אחרי כמה עדכונים אחרונים. ואני רץ על s21+
זה היה מאוד מאתגר אבל זה היה גם משחק מאוד כיף לשחק
המשחק אפילו לא מתפקד טוב
אני לא יודע למה הוא קיבל דירוג נמוך, בעיני המשחק הזה באמת מדהים. ממכר!
וואו. איזה משחק כיף! שיחקתי בו במשך שעות והוא אף פעם לא מזדקן. תודה CerebralFix!
הלוואי והייתה להם האפשרות לבחור בדרגות קושי.
המשחק הוא כנראה אחד הטובים ששיחקתי אי פעם אבל השליטה פשוט מבאסת.
שיחקתי בו בעבר בטלפון ה-Huawei הישן יותר של אחי, וזה באמת משחק נהדר. אבל העובדה שאני ברשימת המתנה לפני שהוא מוריד ל-Huawei החדש שלי פשוט מאכזבת... האם כל הבדיקות באמת נחוצות? אני לא בוט.
שיחקתי בזה לפני כמה שנים אף פעם לא השארתי ביקורת, אבל שמח לראות שהמשחק עדיין נהדר כפי שהיה כשניסיתי אותו לראשונה
סופר מספק למראה, הוא נוגד את היותו של המשחק קשה והופך אותו למדהים וקשה. בקיצור, אני אוהב את הוויזואליה וזה מספיק כדי לעשות את זה טוב.
אני אוהב את המשחק אבל הוא מפגר אבל אני כל כך אוהב את המשחק, תמשיך בעבודה הטובה מתי העדכון
זה בסדר אבל זה לוקח נצח להשיג מספיק מטבעות לעשות משהו
זה היה פשוט מדהים. אני מניח שזה היה המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם. הכל במשחק הזה היה מעולה! הצלילים, המוזיקה והגרפיקה, אבל יש לי כמה דברים שאני רוצה שיהיו במשחק הזה. אגרוף המשחק הזה הוא פריסות (כמה פרטים אחרים מאחור כמו בניינים) והשני הוא מצב בלתי מנוצח שבו אתה לא יכול למות. אבל זה עדיין משחק טוב מאוד וגם אין פרסומות וזה טוב מאוד (אולי יש ופשוט לא ראיתי אחת)
פשוט, יש מצב אינסופי, יש רמות מתאימות. הרבה עורות, מוצרי קוסמטיקה, כוח-אפים. מאוד כיף
שפר את ה-hitbox עבור הדוקרנים.
המשחק הזה קשה מדי כשהוא ברמה האחרונה של הפרק
המשחק הטוב ביותר להעביר את הזמן ולהירגע! כל הדמויות זמינות עבור כסף במשחק וזה כל כך מדהים! בהחלט ממליץ על זה!
אחי תקן את ההיטבוקס ושם את המחסום
Ninja Tobu アクション pafq
Ninja Tobu Екшън soc
למשחק הזה היה פוטנציאל אבל הפקדים כל כך לא מגיבים. רוב הזמן מת רק בגלל שהפקדים לא פעלו כמו שצריך!
אם קראתם את הביקורות הרעות וראיתם איך הם אמרו שכל ההתקדמות שלהם אבדה באופן אקראי; אתה צריך לגבות את הנתונים שלך. אם אתה הולך להגדרות, יש שני כפתורים עם עננים, ענן אחד אומר "גבה את הנתונים שלי" והשני אומר "שחזר את הנתונים שלי". הייתי מציע כל שבוע או חודש כי אם תסיר את ההתקנה של האפליקציה ותתקין אותה שוב, ואז תלחץ על "שחזר את הנתונים שלי" זה יכול לשחזר את הגיבוי השני עד האחרון או הגיבוי השלישי האחרון. זה משחק טוב. זה באמת כך.
ציפורי האדיר
הכל טוב
לפעמים המשימות נהיות יותר מדי קשות, בסופו של דבר היה צריך לדלג על ידי מתן מטבעות😔
כיף אבל מאתגר
זה היה 5 כוכבים כשהתחלתי לראשונה. משחק נהדר ומאתגר אבל לא בלתי אפשרי לרכוש את רוב אם לא כל פריט נינג'ה וניתן להתאמה אישית. אתה מעדכן פעמיים והמשחק נעשה גרוע יותר עם כל עדכון. כעת המסך קפוא.
Ninja Tobu 1.7.0 MOD APK כסף ללא הגבלה חינם עבור מכשירי Android, טלפונים חכמים. טבליות והתקנים נוספים.
הורד BBTAN by 111% APK 3.27 אנדרואיד בחינם - APK4K
אני רק רוצה את 25 המטבעות האלה
אני ממש לא אוהב את הסיכויים לקבל זהב